Beukenhaag kopen online bij beukenhaag.be

Haagplanten kopen online

Ben je op zoek naar een kwalitatieve haagplant voor in je tuin? Dan is de beukenhaag of haagbeuk de ideale haag voor bij jou. Het zijn beide zeer populaire tuinafsluitingen met een prachtige uitstraling. Bovendien zijn de beukenhaag en haagbeuk eenvoudig in onderhoud, makkelijk aan te planten, winterhard en zeer stevig.

Of je nu op zoek bent naar een lage of hoge haag, met de beukenhaag of haagbeuk is het allemaal mogelijk. Bij ons kun je hagen kopen vanaf 60 cm tot 175 cm.

VOORDELEN

Prachtige tuinafsluiting
Eenvoudig in onderhoud
Winterhard

Het verschil tussen haagbeuk en beukenhaag

Wist je dat de beukenhaag niet hetzelfde is als een haagbeuk? Er is namelijk 1 groot verschil dat belangrijk is om te weten voor je een nieuwe haag koopt: de beukenhaag (Fagus Sylvatica) is een bladhoudende haag. Indien je voor een beukenhaag kiest, geniet je dus het hele jaar door van voldoende privacy in je tuin.

Daarnaast kun je een beukenhaag kiezen met rode of groene bladeren en is de bladrand niet gekarteld. De haagbeuk is enkel verkrijgbaar met groene bladeren die bovendien een frisgroene uitstraling hebben. Naast de frisgroene bladeren herken je de haagbeuk ook aan de karteling van de bladeren.

Wil je graag meer uitleg over het verschil tussen de twee hagen? Ontdek dan alle informatie op deze pagina.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Groene
beukenhaag

FAGUS SYLVATICA

Rode
beukenhaag

FAGUS SYLVATICA "ANTROPUNICEA"


Haagbeuk

CARPINUS BETULUS

GROENE OF RODE BEUKENHAAG KOPEN

Bij ons kun je twee soorten beukenhagen kopen: de groene (Fagus Sylvatica) en de rode (Fagus Sylvatica Atropunicea). Bij de beide hagen geniet je van een volle en prachtige haag en dat het hele jaar door. Het enige verschil is de kleur van het blad. Bij de groene beukenhaag heb je een groene bladeren (donkerder dan bij de haagbeuk) en bij de rode beukenhaag heb je paars-rode bladeren.

Ontdek in het filmpje meer over de beukenhaag.

Beukenhaag kopen in België

Belgisch bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring

Bij beukenhaag.be ben je aan het juiste adres voor het aankopen van je nieuwe haag. Of je nu op zoek bent naar een haagbeuk of een beukenhaag, bij ons kun je rekenen op de meest kwaliteitsvolle hagen. Bovendien hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring en geven onze groenexperten jou graag advies op maat.

Heb je nog vragen over je nieuwe haag? Dan kun je ons gerust contacteren voor meer informatie.

Heb je al beslist welke haag je wilt bestellen? Dan kun je hier vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Bovendien krijgen al onze klanten een plantdemo bij het afhalen van een nieuwe haag.

ONTDEK SNEL DE PRIJS